Shop efter Kategorier

Piaggio APE giver dig stilet kant og snilde i trafikken

Piaggio APE er den til dato nemmeste måde at transportere sig rundt i byerne på, hvis man samtidig ønsker plads og tørvejr. Få fantastisk tilbud på Piaggio APE


Piaggio APE Piaggio Ape gør din daglige færden i trafikken lidt mere farverig. Nyd godt af en bils bekvemmeligheder, alt imens du slinger dig rundt i trafikken og byrummene med en scooters lethed. Du får masser af opbevaringsrum, mens du kan sidde trygt og dejligt med tag over hovedet og vinduerne rullet op. Parker overalt, så længe du ikke er til gene for andre og undgå de frygteligt irriterende parkeringsbøder. Og de økonomiske fordele stopper ikke her. En Piaggio APE kører nemlig dejligt langt på literen. Med de benzinpriser vi oplever i dag, er det altid kærkomment, når et køretøj kan presse et godt antal kilometer ud af de ædle dråber.

Køb den hos os i dag. Det har aldrig været nemmere. Fra 2012 går Piaggio APE ind under kategorien invalideknallert, hvilket gør, at du kan køre den uden kørekort og monteret nummerplade.

En ting er sikker; den vil dreje mange hoveder, når du kommer kørende. Netop derfor har mange med stor fordel anvendt den som rullende reklamesøjle. Smid en reklame på siden og vær sikker på, at den bliver set af mange. Det er en billig og effektiv måde at sprede et budskab på.

Anvendelsesmulighederne og fordelene er mange. Vi forhandler både varevogns- og ladvognsmodellen. Kig forbi eller ring og få yderligere information og et godt tilbud på en Piaggio APE

 

 

Ring til os

Ring75178021

Følg os på Facebook

Find os på facebook

Dankort, Visa/Dankort VISA Electron eDankort MasterCardVISAJCBAmerican Express Maestro Q8 Discover Echeck PayPal

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Nyheder

TV 2 Reklame
26/05 2015 kl. 16:03
E-FLY - Det smart i en fart!
08/09 2014 kl. 03:59